MAT Tält - Möbler - Porslin - Paket

Avsmakning på delar av menyn erbjuds till bröllop och större tillställningar. 
Transportkostnad tillkommer.

Sommar buffé, minimum 10 personer


Menyn är skapad efter sommarsäsongens fantastiska utbud av råvaror.

Menyn gör sig bäst för bjudningar med lite 

livfullare stämning, studenter, kalas, fester eller bara middag
med vänner. Den serveras på bästa sätt som en buffé och maten 
kommer i vackra uppläggningsfat. 


  • Grillad zucchini med syrad rödlök
  • Saltbakade betor
  • Matvetesallad med grön sparris & svamp
  • Örtpesto på pumpafrön
  • Ljummen nypotatis med spetskål och brynt smör
  • Ramslöksbakad kyckling
  • Handskalade räkor med citrongräs och avokado
  • Låg tempererad oxe med himmelska örter
  • Himma rögad lax
  • Västerbottencremé med smetana
  • Rödbetshummus
  • Chark och vällagrade ostar från Bondens skafferi
  • Vispat tryffelsmör
  • Surdegsbröd

260kr/person


Gille & partaj, minimum 10 personer


Detta är en trerätters meny där ni väljer ett av alternativen i 

var kategori för att sätta ihop menyn som klär er och tillställningen bäst.
 

Förrätter

  • Soppa på jordärtskocka
  • Selleripannacotta - räkor - syrad kål
  • Carpaccio pilgimsmussla - vitvin - ramslök
  • Grön sparris - rökt smörcremé - krisp på rågbröd
  • Rökt ankbröst - yuzu - beta

Huvudrätter

  • Hjort - blomkål - havtorn
  • Ox - grönpeppar - örtkaka
  • Röding - smör - syrad fänkål - nypotatis
  • Tuppbröst - basilika - pumparisotto

Dessert

  • Passionsfruktsmousse - mörkchoklad
  • Tonka pannacotta - hallon lakrits
  • Chokladkaka - kokos - halvssalt
  • Nyponsoppa - vitchoklad - mandel


350kr/person